torsdag 22 mars 2012

Det blev visst en spontan tripp till Uppsala

Jamen visst e det skoj med spontana utflykter!
I tisdagskväll låg jag  och fundera i sängen vad jag skulle hitta på resten av veckan, ligger bra till i studierna och ville låta Agnes va lite ledig. Så jag skickade ett sms till min kompis i Uppsala och frågade vad hon hade för sig på onsdagen, inget speciellt fick jag till svar. - Bra då kommer jag!

Sagt och gjort, efter lite krångel och glömd snuttefilt så kom vi äntligen iväg på onsdag förmiddag. Vi kom lagom fram till lunch och blev bjudna på ugnspannkaka :)
Sen tog vi en skön promenad i solskenet, underbart vårväder!
Agnes e så förtjust i bebisar, hon e så gullig och ska dela med sig och bjuda på diverse godsaker :)
Här busar hon med lilla Hilde :)

Det är ju så sött, hon måste ju få ett syskon inom kort :)

Efter promenaden så satt vi ute och tog en glass i solen, gott! Agnes upptäckte deras kattlucka i dörren och den var riktigt rolig!

På kvällen käka vi lite spagetti och köttfärssås, och efteråt gjorde vi en rejäl fruktsallad med glass och riven choklad! Så himla gott! Jordgubbar, kiwi, mango, melon fick plats i tallriken :)


Natten var väl inte den roligaste, Agnes har ganska svårt att sova borta, så mkt knöl och gnäll blev det. Och som grädden på moset hade jag glöm vällingen hemma... jag hade med mig flaskan och pulver till 2 omgångar, men hade behövt en tredje på natten när hon knöla som mest. Mellan 3-4 var hon typ klarvaken!
Hoppas på att få sova lite mer inatt nu när vi e hemma igen. Men nu e min hals värre igen, gör så ont o svälja..
Men jag överlever.

Idag på förmiddagen tog vi en lååångpromenad till öppna förskolan, nästan 1,5mil blev det, puh! Behöver ju inte ha dåigt samvete för att jag inte kommit iväg på något träningspass på friskis iaf. Mona körde hårt med mig... jag som skulle iväg och ha lite "semester", tjii fick jag!

Här e Agnes på öppnis, blyg i början, sen släppte det. Sångstund och sen fick vi våfflor till lunch där!

Tack bästa Mona för ett par trevliga dagar i ert sällskap!

Måste bara bjuda på en till bild när jag ändå är i farten, Agnes var så söt härom dagen, skulle hjälpa mig att kasta soporna.... Sötnosen!

Ne nu ska jag bädda ner mig och hoppas halsen e bättre imorn.

Go kväll!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul att just Du läser min blogg!
Kommentarer mottages tacksamt!