söndag 4 mars 2012

Fröken Morgonpigg...

Jag har visst fått en tös som har börjat vakna tidigare om mornarna nu, har vart bortskämd väldigt länge måste jag säga. Hon har alltid börjat knölt runt 6-7 på morgonen, då har det räckt att hon kommit in till oss, fått välling sen somnat om 1-2tim, guld värt!

Nu dom senaste mornarna har hon vaknat 6-7, ätit välling sen bara legat o babblat och vart glad, så söt, men morsan skulle gärna sovit någon timme till...
Jaja, det får jag ta igen sen...

Igår kväll blev det familjepizza, sen godis och mello! Agnes sov sent på em så hon fick va vaken ända till 21, hon hade kunnat vart vaken längre... men ne då fick det va nog.. Gällande godis och fika när man har större syskon, är tufft... Har alltid velat vänta så länge det bara går... Ok fika är en sak.. eller egentligen inte men iaf..
Fika fick hon smaka vid 1år ålder, urdumt jag vet. Men lever man med en fikande släkt o vänner så e det svårt att låta bli.

Godis vänta vi med ett tag till... hon har äns å länge bara fått smaka sockerfri mörkchoklad, och chips... Hon älskar båda såklart! Och sitter syrrorna o moffar i sig så, ja vad ska man göra?
I början fick syrrorna vänta till knodden lagt sig... men det e ju inte schysst heller..
Så det fick bli som det blev.
Och då kan det se ut såhär en lördagskväll framför tvn!



Skulle skjutsa iväg på fotbollsträning, kom dit.. men det va stendött så fick ringa o kolla läget, träningen inställd..
Fick ta med mig bruttan och vi kastade massor i återvinningen och pantade, 145kr :)
För det köpte vi frukt och glass, så ikväll ska vi mysa och göra fruktsallad med glass, det blir gott!

De senaste gånger vi har vart på maxi och handlat och Agnes har vart med har hon fått åka sån där kundvagn med en bil längst fram, hon blir helt galen :)
Så fort man står stilla m vagnen sitter hon o hoppar o rycker i ratten...
Sen när man ska hem och knäpper loss bältet så försöker hon illa kvickt att spänna fast sig igen och skriker när man försöker ta ur henne. Tycker det är lite gulligt faktiskt :) Så kul att hitta saker som hon gillar att göra!


Och så måste ni bara få se min härliga unge in action! Hon gillar att dansa och digga till musiken, och sen lånar vi syrran hatt lite då o då så man blir extra snygg!
Säg hej till publiken!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul att just Du läser min blogg!
Kommentarer mottages tacksamt!